Jesse érzései elgondolkodtatták a sztárt

Négy nővel csalták - Sandra Bullock ad utolsó esélyt a férjének?

Meglepő fordulat - Úgy hírlik, a többszörösen megcsalt színésznőben felvetődött, ad még egy esélyt a férjének! Sandra Bullock-ot Jesse James múlt heti mélyinterjúja gondolkodtatta el, melyben a férfi őszintén beszélt kettejükről.

Az utolsó boldog napjaik egyike: Sandra és Jesse az Oscar-gálán képgaléria

2010.05.31 15:30ma.hu

Sandra Bullock korábban cseppet sem volt hajlandó fontolóra venni, valóban be akarja-e adni a válókeresetet.

Nem sokkal azután ugyanis, hogy teljesült álma, és átvehette az Oscar-díjat, melyért oly sokat dolgozott, kiderült: házasságuk öt éve alatt Sandrát legalább négy nővel csalta meg a férje.

Sandra és örökbefogadott fia, Louis

Legutóbbi szeretője - akivel a viszony állítólag nem tartott pár hónapnál tovább - egy Michelle McGee nevű modell volt, ő borította a bilit: mindent elmondott az egyik bulvárlapnak.

Sandra Bullock-ot olyannyira megdöbbentette és megalázta a dolog, hogy nem csinált belőle titkot: többé nem akar megbocsátani férjének. Úgy tűnik azonban, nem akarja teljesen lezárni sem a kapcsolatot.

Jesse-sel együtt nevelték a férfi korábbi kapcsolatából származó gyermekét is, Sunny-t, de januárban fogadtak örökbe egy New Orleans-i kisfiút, a féléves Louis-t is. Utóbbit a színésznő csak két hete mutatta meg a nyilvánosság előtt.

Barátai szerint Sandra a gyerekek miatt szívesen újrakezdené a kapcsolatot, és Jesse James múlt heti tévés interjúja is mélyen megérintette, melyben férje nyilvánosan bocsánatot kért tőle, és arról beszélt, hogy még mindig nagyon szereti őt, Sandra a legfontosabb az életében.

Az ismerősök nem tartják valószínűnek, hogy a sztár valaha is megbocsát Jesse tetteiért - úgy tűnik viszont, egy utolsó esélyt ad majd a férjének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.