"Volt egy csodás életem, eldobtam magamtól"

Sandra Bullock férje tudta, hogy le fog bukni - már akarta is

Megszólalt az egyik amerikai tévécsatorna késő esti beszélgetős műsorában Jesse James, Sandra Bullock színésznő hűtlen férje - A szexbotrányba keveredett férfi elmondta: tudta, és már várta is, mikor fog lebukni, a lelkiismerete nem hagyta nyugodni.

Boldognak tűntek! - Sandra Bullock és Jesse James az Oscar-díjátadáson képgaléria

2010.05.25 17:30ma.hu

Ma este kerül adásba Jesse James vallomása az ABC amerikai csatorna Nightline című műsorában, ám annak tartalma már némileg kiszivárgott.

Sandra és örökbefogadott fia, Louis

Sandra Bullock-ot nem sokkal az Oscar-díj elnyerése után érte a sokk: férje megcsalta, nem is egy, hanem legalább négy nővel. A bombát egy Michelle McGee nevű, agyontetovált modell robbantotta.

A hűtlen Jesse James az elmúlt időszakban egyszer sem mesélt a megdöbbentő szexbotrányról, most azonban megtörte a csendet.

Az ABC csatorna esti műsorában elmondta, tisztában volt azzal, hogy amit tesz, az rettenetes, és azzal is: hamarosan úgyis lebukik. Szinte már szeretett volna lebukni, akkora lelkifurdalás kínozta.

A Nightline műsorvezetője persze nem hagyta annyiban a dolgot és megkérdezte Jesse-től, miért tette ezt a bevallása szerint számára oly fontos személlyel, Sandra Bullock-kal.

A férj sokáig hallgatott, majd azt mondta, nehéz erről beszélnie, hiszen most is nagyon szereti a színésznőt.

Később úgy fogalmazott: volt egy csodás élete és házassága, amelyet eldobott magától.

Sandra Bullock egyébként a múlt hónapban beadta a válópert, azóta csak örökbefogadott kisfiáról, Louis-ról nyilatkozott a sajtóban.

Rákapott az anyaságra Sandra Bullock!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.