Meryl Streep után Johanssont kapta le...

Meghökkentő képek: Sandra Bullock most Scarlettet csókolta meg!

Úgy tűnik, a sikeres színésznő leszbikus csókokkal szereti fűszerezni díjátvételét - Nemrég Meryl Streepet kapta le egy rangos rendezvényen, most pedig Scarlett Johanssontól jött lázba.

Sandra Bullock lekapta Scarlett Johanssont! képgaléria

2010.06.07 14:30ma.hu

Sandra Bullock aztán tudja, hogyan dobja fel a díjátadók egyébként is emelkedett hangulatát.

Az éppen válófélben levő, Oscar-díjas sztár nemrég nagy meglepetést okozott, amikor egyszerűen lekapta Meryl Streep-et a a Critics’ Choice Movie díjátadáson.

Meryl és Sandra csókja - Fotó: justjared

Sandra a The Blind Side, Streep pedig a Julie & Julia című filmben nyújtott alakításáért kapta meg az elismerést.

Most, úgy tűnik, a dögös szőke Scarlett Johansson "ihlette meg" a színésznőt. A színésznő az MTV Movie Awards gálán Bullock életműdíjat vehetett át, és vele együtt lépett a színpadra Scarlett is.

A feldobott Sandra kihasználta a pillanatot, és egy rövid csók erejéig feltartotta Johansson-t, aki nem látszott különösebben meglepettnek a dologtól...

Annak mindenesetre örülhetünk, hogy Bullock látszólag jobban van, hiszen néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy a sikeres színésznőt már hónapok óta, legalább négy nővel csalta a férje, Jesse James...

Sandra Bullock férjét bántalmazták gyermekkorában?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.