Lady Gaga-utánzat lett volna Kelly Rowlandből?

Meglepő fotók - Ezüstös Mikiegér stílusban nyomul a dögös énekesnő!

Meglepő képekkel rukkolt elő Kelly Rowland: a slágergyáros énekesnő csillogó Mickey egér fülekkel és rózsaszín szőrmecipővel döbbentette meg rajongóit.

Kissé furcsán öltöztették fel Kelly Rowlandet! képgaléria

2010.09.17 10:29ma.hu

A különc viseletnek is van határa - gondoltuk addig, amíg színre nem lépett Lady Gaga, aki legutóbb az MTV Video Music Awards gálára érkezett nyershúsba csomagolva. Nem volt rest a megdöbbentő marhahús ruhában átvenni a díját.

Vicces képek egyéb fejfedőkről! - Kelly, előnyösebb kiadásban

Valószínűleg egy kis Lady Gagás stílust akartak Kelly Rowland öltöztetői is becsempészni az R'n'B énekesnő ruhatárába, amikor a sztár legutóbbi képsorozata készült.

A csinos, kreol bőrű Kelly-nek valóban jól állnak az ezüstösen csillogó kiegészítők, no de nem ilyen Mickey egér-szerű fejfedő formájában, és a rózsaszínt sem tűsarkú mamuszként kellett volna talán erőltetni...

A fekete "denevérszárny" már csak hab a tortán, és az is, hogy a hozzáértő szemek szerint nem keveset retusáltak Kelly Rowland-en a fotók kedvéért....

Delfinfóbiás lett a szexis énekesnő?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.