A helyi Kylie Minogue is hoppon maradt

Nem aratott sikert Ausztráliában Lady Gaga

Azt MTV Europe gálán ünnepelték, az ARIA díjátadón azonban meg sem említették a New York-i énekesnőt - még a helyi Kylie Minogue is hoppon maradt.

2010.11.10 11:15MTI

Míg Európa ünnepelte, az ausztrálok nem díjazták Lady Gagát: a vasárnap az MTV három európai zenei díjával is jutalmazott popdíva éppúgy lemaradt az ARIA-díjról, mint kolléganője, Kylie Minogue.

Az Ausztrál Lemezipari Szövetség Zenei Díjainak (ARIA) hétvégi átadásán az év albuma címet Angus és Julia Stone vehette át Down the Way című lemezért.

A testvérpár egyebek mellett a legjobb felnőtt alternatív album díját is elvitte.

A legjobb rockalbum kategóriában a Birds of Tokyo kerekedett felül, a legjobb női előadó Washington lett I Believe You Liar című albumával, amivel elnyerte a legátütőbb előadó díját is.

A férfi mezőnyből Dan Sultan emelkedett ki.

Angus és Julia Stone

Az idén első ízben átadott, legnépszerűbb nemzetközi előadónak járó közönségdíjat a brit Mumford and Sons kapta.

Az ARIA kiosztásának - amelyre 1987 óta kerül sor - a Sydney Operaház adott otthont.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.