Egyszerre nyolc városban avatják Lady Gaga másait

Fergeteges képek: Lady Gagát budapesti koncertje után viaszba öntik

Madame Tussaud nyolc panoptikuma is Lady Gagát mintázó viaszbábuval gazdagodik, a szobrokat december 9-én, kedden leplezik le.

Nézze meg Lady Gaga budapesti koncertjének szenzációs pillanatait! képgaléria

2010.11.08 11:29MTI

Az extravagáns amerikai énekesnő viaszmásain Londonban dolgoznak, a projekt 2,4 millió dollárból valósul meg. A bábuk a híresség stílusát jellemző ruhákat kapnak, a közönség hasonlókban láthatta az énekesnőt különböző fellépései alkalmával.

A Lady Gaga-szobrok Londonban, Amszterdamban, Berlinben, New Yorkban, Hollywoodban, Las Vegasban, Sanghajban és Hongkongban kapnak helyet.

Fotó: MTI - Kollányi Péter


A panoptikumban még soha nem lepleztek le egyszerre nyolc figurát.

"Mivel az egyik legnagyobb csillagról és egyedülálló tehetségről van szó, tökéletes választás" - olvasható az intézmény közleményében.

A 24 éves Lady Gaga - eredeti nevén Stefani Germanotta - az utóbbi két évben uralta a popzene világát: The Fame című albuma több mint száz hétig szerepelt az amerikai Billboard slágerlistán. A Facebook közösségi oldalon 20 milliónál is több követője van.

Lady Gaga majdnem meghalt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.