Gyurmafiguraként estek egymásnak a sztárok

Összeverekedett Madonna és Lady Gaga

Gyurmafilmet készítenek Lady Gagáról a frankfurti Scopas Medien Rt. rajzfilmesei. Az amerikai popsztárról szóló első, angol nyelvű rövidfilm péntektől látható az interneten.

2010.12.03 18:29MTI

A kisfilmben a Gaga-baba a popkirálynő Madonna másával vívja meg véres harcát. A film készítői így mesélik el Lady Gaga "húskosztümének" történetét, amelyet az MTV Video Music Awards díjátadó gálán viselt szeptemberben.

Thomas Schneider-Trupp producer közölte, egyelőre hetente egy rész bemutatását tervezik, de a következő évtől hetente több epizód bemutatása is lehetséges.

A Scopas új sorozatába a készítők hatszámjegyű összeget fektettek, az írótól az animátorig összesen tizenegyen közreműködtek a gyurmafilm elkészítésében. Korábbi filmjeik a YouTube videomegosztó portálon láthatók.

Lady Gaga figurájának Lauren Francesca kölcsönzi a hangját, aki - Lady Gagához és Madonnához hasonlóan - olasz gyökerekkel rendelkező amerikai. Francescát az Egyesült Államokban már korábban is Lady Gaga-paródiájáról ismerték.

Lady Gaga felöltözött

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.