Nem lehetett legyőzni - a húscafatok főleg arattak

Képek - Lady Gaga mindenkit túl provokált!

Lady Gaga amerikai énekesnőt választotta az év legprovokatívabb hírességének a CNN amerikai hírtelevízió.

Lady Gaga eddigi legmegdöbbentőbb szerelésében vásárolgatott a napokban képgaléria

2010.12.09 11:29MTI - Fotó: Wenn - Imnotobsessed

A világszerte fogható csatorna Showbiz Tonight című műsorának készítői azokat a művészeket vették számításba, akik "zsigeri" reakciót váltottak ki, a leginkább meghökkentő volt, a legnagyobb érdeklődést keltette és mély hatást gyakorolt a társadalomban - részletezték a műsorkészítők a televízió honlapján.

Még több kép a fotóra kattintva! - Lady Gaga az emlékezetes húsruhában - Fotó: Wenn

A jelöltek végső csoportjában Lindsay Lohan, Miley Cyrus, Mel Gibson és Charlie Sheen is szerepelt, a győztes mégis Lady Gaga lett.

"Még ha figyelmen kívül is hagyjuk masszív lemezeladásait, és Grammy-díj jelöléseit, az év Lady Gagáról szólt. Lázadó stílusa révén folyamatosan a címlapokon volt"
- írták az internetes oldalon, felidézve többek közt az extravagáns énekesnő húscafatokból készült "ruhájáról", amelyet az MTV Music Video Awards gáláján viselt.

A CNN adásának stábja emlékeztetett, hogy Lady Gaga számlálja a legtöbb követőt a Twitter közösségi protálon, és az ő klipjeinek nézettsége lépte át a mérföldkőnek számító egymilliárdos nézettségi határt a YouTube videomegosztó portálon.

A híresség ugyanakkor jótékony célokat is támogat, kiáll a fizikai bántalmazás és a homoszexuálisok elnyomása ellen.

Lady Gaga veszélyes játékot űz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.