A sztár olyan volt, mint egy középkori lovag

Hihetetlen képek - Lady Gaga eddigi legijesztőbb szerelésében!

Szomorú ábrázattal és talán eddigi legijesztőbb szerelésében jelent meg egy Chanel boltban a minap Lady Gaga.

Lady Gaga eddigi legmegdöbbentőbb szerelésében vásárolgatott képgaléria

2010.12.07 11:29ma.hu

Az extrém énekesnő úgy festett, mint egy középkori lovag és Marilyn Manson ötvözete.

Lady Gaga szinte minden héten előáll valami megdöbbentő szereléssel, úgy tűnik, kimeríthetetlen ötleteinek tárháza.

Még több fotó a képre kattintva!

Egy alkalommal azt nyilatkozta, hogy meghökkentő öltözetét és kiegészítőit ő maga találja ki, stylist-jával együttműködve.

Nos, valóban igen nagy a fantáziája. Ezúttal jóformán ijesztő volt, amikor betért a Chanel-üzletbe Milánóban egy kis vásárlásra.

Ehhez hasonló hatást akkor ért el, amikor pár hónapja őszes konttyal, tetőtől-talpig múlt századira emlékeztető fekete ruhában és "patacipőben" jelent meg egy rendezvényen.

De az sem volt elhanyagolható, amikor fehér alsónemű-szerű öltözetben és fekete özvegyi fátyollal sétálgatott egy díjátadón.

Később azt suttogták, hogy az az újságíró, aki tragikus módon éppen ezen az eseményen vesztette életét, tőle ijedt meg annyira, hogy miután lefotózta, összeesett és többet nem tért magához.

Pasit lopott Lady Gaga?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.