Egymillió dollárba került az újjáélesztés

Lady Gaga egy hét után visszatért a halálból

Virtuális halált halt néhány napja Lady Gaga és több más híresség, hogy felhívják a figyelmet az AIDS veszélyeire. A kitűzött támogatás összegyűlt, ők pedig visszatértek a közösségi oldalakra.

2010.12.07 17:29MTI

A rajongók nagylelkűségének és egy filantróp segítségének köszönhetően újra digitális életet élhet Lady Gaga, Alicia Keys és több híresség, akik önkéntes száműzetésbe vonultak a világháló népszerű közösségi portáljairól, hogy távollétükkel sarkallják jótékonysági célokat szolgáló adakozásra követőiket.

Az akciót az AIDS elleni küzdelem december 1-jei világnapjához időzítve hirdették meg Alicia Keys énekesnő Keep a Child Alive elnevezésű alapítványa javára. A hírességek akkor azt mondták, addig nem térnek vissza az internetre, míg a rajongók nem adnak össze egymillió dollárt.

A Digital Death (Digitális halál) nevű kezdeményezéshez Justin Timberlake, Usher és mások is csatlakoztak.

A hírességek, valamint közösségi portálokon jelenlévő követőik 500 ezer dollárt adtak össze, Steven Rahr filantróp adta a többi pénzt. Az összegyűlt egymillió dollárt a HIV és AIDS által sújtott afrikai és indiai családok megsegítésére szánják.

Kit másol Lady Gaga?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.