Penelope Cruz büszke lehet a férjére

Szexi fotók: Javier Bardem a legjobban öltözött pasi!

Leiskolázta a legszexisebbnek tartott férfi sztárokat is a szívtipró spanyol - Penelope Cruz szerelme, aki hamarosan apa lesz, szerezte meg a legjobban öltözött férfi címet.

Képekben a legjobban öltözött férfi: Javier Bardem képgaléria

2011.01.06 13:20ma.hu - Fotó: allstarpics.net - fanpix.net

A GQ magazine arra volt kíváncsi, melyik férfi színészt tartják a legjobban öltözött pasinak Hollywood-ban. Kiderült, az összeállításba nemcsak nagyon ismert nevek kerültek, hanem olyanok is, akikről csak keveset hallhattunk.

Például a második helyre került Waris Ahluwalia, indiai színész, aki egyben ékszertervező is, a vámpírsorozat Inni és élni hagyni sztárja, Alexander Skarsgard pedig a harmadik helyet zsebelte be.

Több képért katt a fotóra! - Javier Bardem - Fotó: starcohol.blogspot.com

Az első Javier Bardem lett! A spanyol sztár, Penelope Cruz férje és hamarosan megszülető gyermekük édesapja remek kiállásával és jól eltalált öltözékeivel abszolút győztesként került ki.

Kiválasztották persze a legrosszabbul öltözött hírességeket is. Mel Gibsoné a legelső hely a listán...Nem sokkal marad le azonban mögötte Will Smith, a fia, Jaden Smith és a Guns'n'Roses énekese, Axl Rose sem.

A brit uralkodóház tagjai is bekerültek a jól öltözött angolok közé, Harry herceg lett a legkiemelkedőbb, bátyja, Vilmos herceg azonban csak a 17. helyet szerezte meg. Ami azonban meglepő: David Beckham lett a tizenhatodik....

Még jó, hogy a végén ott van Javier Bardem...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.