Végre házasodik a sztárpár?

Képek - A mama megmondta Javier-nek: nehogy elszalaszd Penelopét!

Hivatalosan is szeretné összekötni életét a legújabb hírek szerint a gyönyörű spanyol színésznő és francia kedvese - Javier Bardem és Penelope Cruz eddig mindig csak malmoztak, ha a lagziról esett szó...

Pillanatképek Penelope Cruz és Javier Bardem kapcsolatából! képgaléria

2009.05.12 11:40ma.hu

Egyszer már a szakításukról is lehetett hallani - Lassan két éve szereti egymást az Oscar-díjas páros, Penelope Cruz és Javier Bardem.

Bár korábban is szóba került köztük a házasság, azt elsősorban a spanyol színésznő sürgette volna. Ő ugyanis már régóta a családalapítást fontolgatja, Javier-nek ellenben sokkal fontosabbnak bizonyult a karrierje.

Oscar-tulajdonosok: Javier és Penelope

Tavaly Bardem megkapta az Oscar-díjat, idén pedig Penelope is átvehette a szép elismerést, így valószínűleg mostmár kevésbé állhat a megfeszített munka boldogságuk útjába...

A Star magazin úgy tudja, a francia sztár végre megkérte Cruz kezét!

Mégpedig azután, hogy részt vettek Salma Hayek és férje, a szintén francia üzletember, Francois-Henri Pinault romantikus velencei esküvőjén...

A páros egyik ismerőse a lapnak azt nyilatkozta, Javier mindig is odavolt Penelope-ért, de eddig a házasságra nem szánta el magát.

Ezt a színésznő igencsak zokonvette, még ultimátumot is adott a párjának: vagy lagzi, vagy szakítás...!

Úgy hírlik, ez hatott: Bardem összekapta magát - állítólag némi anyai bátorítás is kellett hozzá, édesanyja ugyanis a színész fejéhez vágta, hogy nem lesz több ilyen nője, ha most hagyja elmenni Penelopét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.