Penelope és Monica újra a Mango arcai lettek!

Újabb szexi fotók készültek a Cruz nővérekről!

A két barna hajú spanyol szépség ismét szexi fotókkal rukkoltak elő, hisz folytatódik Penelope és Monica Cruz, valamint a Mango együttműködése. Az első képek, melyeket a tavaszi/nyári kollekcióhoz készítettek már napvilágot láttak!

Elkészültek! Szexis képek a Mango új kollekciójához a nővérekről! képgaléria

2009.01.12 15:20ma.hu
Íme a vörös költemény és Penelopé!

A színésznők ezúttal se valamelyik férfimagazin kedvéért pózoltak, megint a Mango nevű spanyol divatház felkérésére álltak a kamerák elé. A cég tavaszi-nyári kollekcióját népszerűsítik. 

Penelopet a Vicky Cristina Barcelonában nyújtott alakításáért Golden Globe-ra jelölték, ezt ráadásul úgy volt képes elérni, hogy erényei takarva maradtak. 

Egyszerűen csodásan fest a kampány promóciós felvételén látható hosszú selyemruhában. (képen).

 Habár a karrierje felfelé ível, nemrégiben arról szóltak a pletykák, hogy a magánélete hullámvölgybe került, kapcsolata megingott Javier Bardemmel.
 
A színésznek jobb lesz teperni, hiszen biztos sokan vannak, akik kicsomagolnák Penelopét a Mango vörös ruhakölteményéből. 

A Mango ruháit a színésznő a hétköznapokban is szívesen viseli...és a képeken is sokat megmutatnak a darabok gyönyörű alakjából!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.