Javier Bardem őrülten rajong

Dögös képek! Penelope Cruz pasija imádja Al Pacinót

Nemrég kiderült, hogy a sármos színész, Javier Bardem őrülten rajong Pacinóért! Az Oscar-díjas Javier Bardem nemrég arról beszélt, mennyire imádja Al Pacinót, és szinte Istenként tekint a színészóriásra!

Javier szexibb mint valaha! Dögös képek Penelope Cruz pasijáról! képgaléria

2008.08.25 10:30ma.hu
Javier és Penelope Cruz nemsokára összeházasodnak!

A Nem vénnek való vidék Oscar-díjas sztárja igencsak furcsa vallás követője: a pacinóizmusé. 

Penelope Cruz szexi párja szinte istenként tekint példaképére, Al Pacinóra

"Nem Istenben hiszek, hanem Al Pacinóban. Ha valaki felhívna, hogy szeretnék-e vele dolgozni, megőrülnék!" - nyilatkozta a színész egy amerikai magazinnak.

Penelope pasija nagyon szexi!

Javier Bardemet mostanság legújabb filmjében, a Vicky Cristina Barcelonában lehet látni, amely a Time magazin sokak által rettegett kritikusai szerint is "jó". 

A magazin újságírója szerint a film csinos emberek fesztelen körtánca, akik a nemi vágyukat oda nem illő idegenekkel elégítik ki. 

Woody Allen legújabb alkotását Amerikában már játsszák, nálunk valószínűleg csak novemberben kerül a mozikba. A filmben Javier menyasszonya, Penelope mellett Scarlett Johansson is szerepel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.