Éva kosztümben Penelope

Videók és képek! Penelope Cruz ismét meztelen!

Penelope Cruz nem idegenkedik a filmvásznon való meztelenkedéstől! Habár a színésznő teste nem megy újdonság számba, azért nincs férfi, aki ne nézné meg szívesen Penelope legújabb fotóit.

Szexis képek a meztelen színésznőről! képgaléria

2008.04.23 10:21ma.hu

Ki ne szeretné látni Tom Cruise egykori szerelmét meztelenül? A spanyol színésznő forró vérmérséklete átüt a fotókon. A Vanília Égbolt sztárján cseppet sem látszik a szégyenlőség jele, sőt a pikáns képek elárulják: a színésznő rajong a testéért. 

Penelope Cruz Sanchez a spanyol fővárosban, Madridban született, 1974 április 28-án. Ott is nőtt fel testvéreivel, Eduardoval és Monicával együtt. Penelope mindig is nagyon szerette a művészeteket, különösen a balettet és a jazz-t. A tánc iránt érzett szenvedélye vezette, amikor a középiskola befejezése helyett idejét és energiáját a balettre fordította. Pe, ahogy őt becézik, bár nem érettségizett le, de 4 évig színi tanulmányokat folytatott Cristina Rota iskolájában, New Yorkban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.