A spanyol színésznő férjhez megy!

Javier Bardem megkéri Cruz kezét - Fotók a párról

Az Oscar-díjas Javier Bardem elhatározta, hogy nyaralásuk alatt megkéri barátnője, Penelope Cruz kezét - írja a staff.co.

Fotók a turbékoló párról! képgaléria

2008.07.30 12:15ma.hu
A pár a tengerparton turbékol!

A staff.co szerint az Oscar-díjas Javier Bardem elhatározta, hogy nyaralásuk alatt megkéri barátnője, Penelope Cruz kezét.

A pár 16 év e ismeri egymást, de Woody Allen Vicky Cristina Barcelona című filmjének forgatásán egymásba szerettek. Egy, a párhoz közel álló forrás szerint, Bardem és Cruz is nagyon izgatott a közös jövő gondolatától, bár a színésznő korábban úgy nyilatkozott, nem fontos neki a házasság, szerinte ugyanis egy ceremóniának nincs különösebb jelentősége a mai világban. 

A házasság előjelének tekinthető mégis, hogy a 34 éves színésznő szeptemberben Angliába költözik, mert Bardem ott forgatja új filmjét. 

A párról gyaran készülnek olyan fotók, melyen turbékolnak, és Penelope nemrég kijelentette, hogy  megirigyelte barátnője, Salma Hayek boldogságát, hogy hamarosan ő is anya szeretne lenni. A csinos Salma szeptember végén adott életet kislányának, Valentinának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.