A sztár inkább gyereket akar és nem esküvőt!

Penelope Cruzt hidegen hagyja a házasság

A híres színésznő, Penelope Cruz nagyon vágyik az anyaságra, ám azt mondja, oltár elé állni kevésbé fontos a számára. Vajon párja, Javier Bardem egyet ért ezzel?

A dögös Javier Bardem, a szexi színésznő szerelme! képgaléria

2008.10.14 15:00ma.hu

Penelope Cruz elismerte, hogy már nagyon szeretne családot, ám a házasság nem lenne olyan fontos számára. 

"Még nem gondolkodtam igazán azon, hogy oltár elé állok" - nyilatkozta a színésznő, majd hozzátette:
 
"imádom a gyerekeket, és egyszer szeretnék saját- és örökbe fogadott babákat is. Ez előbb való számomra, mint az esküvő". 

A színésznő továbbra sem beszél a kapcsolatukról: 

"nem árulok el semmi személyeset kettőnkről, ezzel védem a magánéletünket. Szívesebben beszélek a páromról, mint színészről. Csak nagyszerű dolgokat mondhatok róla, ugyanis csodálatos tehetség! Úgy gondolom, ő az egyik legnagyszerűbb színész!" - mondta Penelope.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.