Túl rövid volt a sztár szoknyája!

Képek- Monica Cruz bugyit villantott egy show-n!

Monica Cruz, a világhírű márka, a Mango arca nővérével, Penelpé Cruzzal együtt. A sztár a márka divat show-ján villantott bugyit Barcelonában, mert egy kicsit rövid volt fekete koktélruhája...

Monica Cruz bugyija és szupermini ruhácskája! képgaléria

2008.11.14 15:30ma.hu
Monica bugyija...

Monikáról már láthattunk pikáns képeket korábban is, amikor egy ügyes fotós félmeztelenül kapta le a szépséges sztárt egy strandon. Monica és Penélope Cruz nagyon hasonlítanak egymásra, és először össze is tévesztették őket, ám a különbség talán az, hogy az Oscar-díjas színésznőre nem jellemző, hogy egy nyilvános strandon félmeztelenül süttesse magát.

A hugica ellenben könnyebben veszi ezt az akadályt, így a minap gondtalanul vetkőzött neki a napfürdőzéshez. 

A körülötte levők azonban egyre többször és hosszabban felejtették rajta a szemüket, azt suttogván, Penélopét látják monokiniben.

Monica a spanyol Elle-ben, meztelenül!

Ezen a "bugyi villantós estén" Monica egy egyszerű, fekete bugyit viselt, amit szemmel láthatóan nem csaka fotósok, hanem a körülötte lévők is megcsodálhattak a divatbemutatón.
 
A Cruz nővérek különben, Penelope és Monica tavaly ilyenkor elégedetten nyilatkoztak a Mango-val közös munkájukról, ezért a legújabb, a 2008-as tavaszi-nyári szezonra tervezett kollekciójukat is a spanyol cég gyártotta le. 

Ruháikkal 2007-ben akkora sikert arattak a testvérek, hogy az eredetileg is divattervezőként dolgozó Monica az utóbbi időkben kizárólag a Mango számára alkot.

Állítólag a két gyönyörű hölgy között a testvéri szeretet határtalan! Penélope Cruz egyszer még azt is bevállalta, hogy harmadik testvérük kedvéért egy klipben csókolózik hugicájával, Monicával… 

A két spanyol szépség így egyengeti a rocker, Eduardo Cruz zenei karrierjét. Penélope Cruz mindenre hajlandó, hogy segítse testvére berobbanását a zenei világba, ezért egy percig sem hezitált, amikor öccse felkérte az erotikus szerepre. 

Eduardo híres nővérei a fiú új videóklipjében pornósztárokat alakítanak, meglehetősen sokat mutatva magukból. A Cruz nővérek nem fogták vissza magukat, aminek eredménye egy igazán vad és provokatív leszbikus csókjelenet lett. 

- "Mindenkinek leesett az álla a forgatáson, amikor Penélope és Monica csókolózni kezdett. Gyönyörűek és nagyon szexisek így ketten." - nyilatkozta egy szemtanu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.