Csábítják Hackmant is

Javier Bardem és Mickey Rourke Tony Scott új krimijében

Javier Bardem és Mickey Rourke lesz látható Tony Scott új filmjének főszerepeiben.

2010.04.09 15:02MTI

A film egy maffiózó család történetét mutatja be és szerepet vállalt benne Jason Statham is. Az alkotás egyelőre a Potsdamer Platz címet viseli. Tony Scott a hírek szerint már egy évtizede dolgozik a film ötletén. A brit rendező - Ridley Scott öccse - nagyjából egy évtizede olvasta az eredetileg egy New Jersey-i bűnözőcsaládról szóló forgatókönyvet.

A forgatás Scott Free producer szerint ősszel kezdődhet, a film a 20th Century Fox stúdió gondozásában készül. A Deadline Hollywood nevű blog értesülései szerint Tony Scott Gene Hackmant is vissza akarja csábítani a filmezéshez, ezzel nem lesz könnyű dolga, a veterán színész ugyanis már régóta nem szerepel.

Ők ketten már dolgoztak együtt Az utolsó esély című 1995-ös filmben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.