Hihetetlen mennyiségű nőt vitt ágyba

Mickey Rourke: Egy éjjel 14 nővel voltam - na ez teljesítmény!

Ha minden igaz, a híres hollywood-i sztár igazi nőfaló - Mickey Rourke szerénytelenül bevallotta, hogy olykor tizennégy nővel osztotta meg az ágyát egyetlen éjszaka!

Hűha: Mickey Rourke arcának változása az évek során! képgaléria

2010.03.10 15:30ma.hu

A legszexibb színésznőkkel hempergett, és volt, hogy egy éjjel alatt tizennégy nőt "fogyasztott el" - dicsekedett Mickey Rourke.

Mickey Rourke és Elena Kuletskaya

Azzal kapcsolatban hozta elő a témát a Digital Spy internetes oldalon, hogy a riporter hölgy a focista Ashley Cole botrányáról kérdezte - aki megcsalta a nejét.

Rourke szerint - aki ekkor véget nem érő múltbeli kalandok mesélésébe kezdett - a neves és jóképű focisták, akiket a hölgyek körülrajonganak, elbújhatnak "teljesítményükkel" a színészek mögött.

Magát is közéjük sorolta, hiszen elmondása szerint sosem vetette meg a nőket, és ki is használta az adódó lehetőségeket.

Mickey Rourke nem szégyellte kimondani, hogy az angol focisták "kiscicák" a színészekhez képest, mert amit ők műveltek, az nem piskóta.

Kiemelte, hogy teljesítménynek leginkább azt tartja, hogy ő egy éjszaka tizennégy nővel osztotta meg az ágyát.

Rourke egyébként Terry Farrell és Carre Otis barátja is volt, manapság pedig az orosz modell Elena Kuletskaya a kedvese.

Meghökkentő állítás: Mickey Rourke szép!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.