Sikerült zavarba hozni az extrém sztárt...

Pikáns fotók - Lady Gaga: Na jó! Szexeltem már nővel!

Az év tíz legbefolyásosabb embere közé került slágeréről és nem mindennapi megjelenéséről is híres énekesnő - Lady Gagát sem maradhatott azonban ki a kényes kérdésekből.

Pikáns bizonyíték: Lady Gaga lányokkal egy bulin... képgaléria

2010.01.04 10:30ma.hu

Barbara Walters faggatta műsorában a csinos énekesnőt - Lady Gaga nem az a típus, aki könnyen zavarba hozható, hiszen meghökkentő ruhatárával szinte minden rendezvényen kiveri a biztosítékot, s minden, amit csinál, figyelemfelkeltő.

Természetesen emiatt találgatások kaptak szárnyra a szexuális életéről is. Az év legbefolyásosabbjai közé választott sztár igencsak meglepődött Barbara Walters egyes kérdésein.

Lady Gaga és Barbara Walters

A műsorvezető például arról érdeklődött, szexelt-e már nővel a szőkeség.

Lady Gaga először se köpni, se nyelni nem tudott, kiszaladt a száján egy "te jó ég!", majd zavartan közölte: "nos, volt már szexuális kapcsolatom nővel..."

Walters ekkor tovább fűzte a gondolatot, hozzátéve: biszexuálisnak tartja-e magát az énekesnő.

Az eredetileg Stefani Germanotta néven anyakönyvezett sztár némileg már lenyugodva bevalllotta: szereti a nőket, de beleszeretni csak férfiba tud. Hölgyekbe még nem sikerült...

Lady Gaga úgy fogalmazott, minden porcikájával a szerelemnek és a művészetnek szenteli magát. Igyekszik tanítani fiatal rajongóit is, akik olyanok, mint ő volt egykor.

Ő különcnek érezte magát, és manapság is az, de már vállalja. Ezzel próbál példát mutatni másoknak, hogy ne féljenek, legyenek azok, akik - mondta el Lady Gaga Barbara Walters műsorában.

Nézze meg, hogy esett fenékre Lady Gaga!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.