A sztár úgy festett, mint Alíz Csodaországban

Meghökkentő fotók - Lady Gaga piros latex-szerkóval lepte meg a királynőt!

Valójában nem kellene meglepődnünk azon, hogy az extrém énekesnő II. Erzsébettel sem tett kivételt - Lady Gaga magához képest elegánsan, de megdöbbentő szerelésben fogott kezet a királynővel...

Lady Gaga piros latexben üdvözölte II. Erzsébetet! képgaléria

2009.12.09 11:30ma.hu

Neves énekeseket és színészeket látott vendégül II. Erzsébet uralkodó a Royal Variety Show nyolcvanegyedik évfordulója alkalmából.

Számos híresség vett részt a partin, köztük Bette Midler, Whoopi Goldberg, Miley Cyrus vagy Michael Buble.

Miley Cyrus is üdvözölte a királynőt

A királyi család tagjai előtt a brit zenei paletta és a színházi élet nagyjai, valamint külföldi sztárok is színpadra léptek a fényes esten, az angliai Blackpool-ban.

Lady Gaga is, aki hozta a formáját.

A 23 éves énekesnő előbb azzal lepte meg a királynőt, hogy sajátos stílusában, mesehősre emlékeztető szerelésben jelent meg.

Virító, buggyos ujjú, piros latex-ruhában és hozzá illő, szem-maszkszerű sminkben feszített és fogott kezet az uralkodónővel.

Majd pedig egy elefántlábakon álló zongorán játszott, és közben a levegőben egy kígyóbőrpárnán lebegett...

Részegen azért nem esik ki klubokból Lady Gaga...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.