Lady Gaga idiótább nem lehetett volna!

Képek: Döbbenten meredtek a torz bugyis énekesnőre!

Már megszokhattuk az extrém énekesnő vad öltözködési stílusát, azt azonban, hogy egy nívósabb rendezvényekre sem tud épkézláb szerelésben betoppanni, még mindig nehéz lenyelni.

Lady Gaga sokkoló külsővel jelent meg a díjátadón! képgaléria

2009.11.04 11:25ma.hu

Lady Gaga bugyis megjelenéseinek se szeri, se száma - A csinos énekesnő egyedi stílusával mindig triplán kilóg a sorból, olykor azonban talán nem ártana meggondolnia, hová is szeretne menni meghökkentő öltözékében...

A Daily Mail beszámolója szerint a vadító szőkeség ezúttal az ACE Awards manhattan-i díjátadójára érkezett olyan külsővel, mintha eltévesztette volna a házszámot, és inkább egy Halloween-partira készült volna.

Lady Gaga bajnok a sokkolásban

A bugyis szerelés ezúttal sem hiányzott, ám ezt Lady Gaga egy melltartóval is megfejelte, konkrétan úgy festett, mintha az alsóneműt kívülre vette volna fel.

Haját égnek meredő borzas tincsekbe bodorította, arcát fekete csipke fedte.

A megszokott, szexi harisnyás láb pedig döbbenetes tűsarkúban végződött, amelyben első ránézésre lépni sem lehet.

A 23 éves énekesnőt leginkább a néhai Marie Antoinette-hez lehetett volna hasonlítani, igaz, az ő idejében véletlenül sem jelenhetett volna meg ilyen módon bárki.

Védőügyvédnek állt Lady Gaga?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.