Kiábrándult apja a híres énekesnőből...

Meghökkentő fotók: Mélyen vallásos lányból "bugyis perverz" lett Lady Gaga

Noha sikert sikerre halmoz az extrém szőke énekesnő, szülei elbujdosnának szégyenükben miatta! Lady Gaga ugyanis mélyen vallásos családból repítette magát a show bizniszbe...

Meghökkentő: Lady Gaga "véresen" a színpadon a VMA gálán képgaléria

2009.10.20 13:30ma.hu

Csupán a drogról sikerült leszoktatnia édesapjának a döbbenetes külsejével is sokkoló Stephanie Germanottát, akinek színpadi neve Lady Gaga.

Mélyen vallásos kislány volt egykor a szőke, vadóc énekesnő - olasz családban nevelkedett, egy neves katolikus iskolában taníttatták.

Itt is kitűnt már tehetségével: a húsz legjobb táncos között volt, zenei hallását pedig senki sem vitathatja.

Hiszen négyévesen már bármit eljátszott apja zongoráján, és 13 éves volt, mikor saját dalokat szerzett.

Édesapja számára azonban Lady Gaga kamaszlánnyá válása nem volt nagy élmény: úgy véli, Stephanie ekkor "megbolondult".

Joe Germanotta és felesége máig képtelen megemészteni, hogy egykori jólnevelt kislányukból extrém, provokatív díva lett, aki képes bugyiszerű öltözetben kimenni az utcára és szexet imitál a színpadon - akár Madonna.

A szőkeség 18 éves korában döntött úgy, hogy saját kezébe veszi a sorsát.

Elköltözött otthonról, és hogy pénzt keressen, belevetette magát az éjszakai életbe: bárokban táncolt és elkezdett kábítószerezni is...

Utóbbit abbahagyta, karrierje azonban szépen ível felfelé.

Elérte, hogy híres énekesnő legyen, szüleit azonban szemmel láthatóan nem hatja meg a siker. Szégyellik lányuk viselkedését, perverznek és közönségesnek tartják őt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.