Rossz ómen volt a fekete özvegyi fátyol?

Sokk! Lekapta Lady Gagát, majd holtan rogyott össze a fotós!

Megdöbbentő eset történt New York-ban, ahol az ACE Awards díjátadón vonultak fel minap a hírességek - Az extrém énekesnő, Lady Gaga ijesztő jelmezét lefényképezve egy fotós szörnyet halt.

Így nézett ki Lady Gaga - Ez okozta a tragédiát? képgaléria

2009.11.05 13:25ma.hu

Profi fotós volt A.J. Sokalner, aki a sajtó munkatársaként vett részt az ACE Awards-on a hét első napján New York-ban.

A hírességek között felvonult Lady Gaga is, akinek "ruhakölteménye" finoman szólva is kiverte a biztosítékot a jelenlevőknél. Az énekesnő leginkább úgy festett, mint egy kriptaszökevény.

Az elhunyt fotós, A.J. Sokalner - Fotó: Ace Pictures

Kopottasnak tűnő felsőjében, ruhának nem nevezhető öltözékében kifejezetten ijesztő volt.

Úgy festett, mint aki kívülre vette fel az alsóneműjét, de nem ez és a girbe-görbe, futurisztikus magassarkú volt a legelrettentőbb rajta.

Bodorított frizurája volt, hangsúlyosan fehérre pingálták arcát erős, fekete szem környéki kontúrokkal, a fején pedig özvegyi fátylat viselt...az összhatás sokkoló volt.

Sokak szerint a tragédiát ő okozta! A.J. Sokalner ugyanis éppen őt fényképezte le utoljára, mielőtt összeesett.

A mentők azonnal megérkeztek, de segíteni már nem tudtak a szerencsétlen, fotóson...

Az Ace Pictures mindössze ötven évet élt munkatársa elismert fényképész volt és igen közkedvelt figura Manhattan-ben. Imádta a munkáját.

A diagnózis szerint szívinfarktus okozta a halálát, a Bellevue kórházban hunyt el...

A rosszízű pletykák szerint ehhez Lady Gaga is hozzájárult, aki fiatalon a mágiával kacérkodott és "szemmelverhette" a fényképészt.

Kiállt a melegek mellett Lady Gaga!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.