Kissé merev volt az énekesnő...

Megdöbbentő fotók - Lady Gagát látványosan felszarvazták!

Hiába edzőttünk már hozzá, az extrém külsejű sztár mindig tud úja meglepetést okozni - Ezúttal Lady Gaga látványos felszarvazásának lehettek tanúi a jelenlévők Londonban.

Nem semmi látvány: Lady Gaga műanyagban és szarvakkal! képgaléria

2009.12.10 06:30ma.hu

Komoly feladatok elé állítja saját magát és stylist-ját a szexi énekesnő - Lady Gaga korábbi elmondása szerint szinte minden félretett pénzét extrémebbnél-extrémebb ruháira költi.

A nem mindennapi öltözeteket persze ki is kell találni. Nos, meg is látszik az igyekezet.

Buborékban is szívesen énekel

Az eredetileg Stefani Germanotta névre hallgató tehetség minap II. Erzsébet előtt jelent meg piros, buggyos ujjú latexruhában, amelyben leginkább Alízra hasonlított a Csodaországban.

Most pedig talán minden eddiginél megdöbbentőbb szereléssel lepte meg az éjszakában bulizókat.

Lady Gaga merev műanyagruhában jelent meg, amelyet nem lehetett egyszerű a testére eszkábálni - azon már kevésbé lepődünk meg, hogy a keble is átlátszott.

A meghökkenést nem is ez okozta, sokkal inkább a toaletthez tartozó fejfedő... A szőkeség ugyanis egy szőrmés fehér sapkát viselt, szarvakkal a fején!

A hatást fekete napszemüveggel és vérvörös rúzzsal fokozta. Egy biztos, a szemét senki sem tudta levenni róla.

Mindenkire veszélyes Lady Gaga?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.