Javier Bardem apuka lesz!

Pocakos képek - Már látványos! Babát vár Penelope Cruz

Igaz a régóta rebesgetett hír - Kisbabát vár a júliusban a Bahamákon összeházasodott Penélope Cruz és Javier Bardem.

A Karib tenger kalózai forgatásán - Penelope Cruz kigömbölyödött! képgaléria

2010.09.15 09:25MTI - Fotó: justjared.com

Júliusban összeházasodott, most pedig gyermeket vár a sztárpár: Penélope Cruz és Javier Bardem.

További képek a sztárpárról! - Látványosan gömbölyödik Penelopé

A 36 esztendős filmcsillag négy és félhónapos terhes - közölte a Cruzt képviselő Kuranda ügynökség. Az Oscar-díjas spanyol színészpárnak a születendő baba lesz az első gyermeke.

Cruz és Bardem Woody Allen Vicky Cristina Barcelona című vígjátékában játszott együtt a filmvásznon. A színésznő ezért az alakításáért kapta meg az Oscar-díjat 2009-ben.

A 41 esztendős Bardem egy évvel megelőzte: ő a Nem vénnek való vidék epizódszerepéért vehette át az Amerikai Filmakadémia díját 2008-ban.

A Kuranda tájékoztatása szerint Cruz jelenleg Londonban forgatja Johnny Depp-pel A Karib-tenger kalózai negyedik részét.

Titokban esküdött Penelope és Javier!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.