Csak a szűk család vett részt az esküvőn

Penelopé Cruz titokban férjhez ment!

A 36 éves színésznő a múlt héten esküdött hűséget a 41 éves Javier Bardemnek, 3 év együttjárás után. Az eseményre a legnagyobb titokban került sor, csak a legszűkebb család kapott meghívást a boldog pillanatokra.

2010.07.14 14:49ma.hu

Az Oscar-díjas (2008, legjobb női mellékszereplő) Pénelopé Cruz és szintén Oscar-díjas párja, Javier Bardem (2007, legjobb férfi mellékszereplő) festői környezetben, a Bahamákon mondta ki a boldogító igent, szerelmük megpecsételéseként.

A párhoz közel álló informátorok szerint Pénelopé a barátjaként számon tartott John Galliano divattervező ruháját viselte a ceremónián. Az ifjú pár – akik egyébként mindketten spanyol származásúak – eddig három filmben játszott együtt, és mindkettejük számára ez az első alkalom, hogy oltár elé álltak.

A színésznő korábban sokáig egy spanyol zenésszel élt együtt, majd 3 évig volt Tom Cruise barátnője, akivel a Vanília égbolt forgatásán jöttek össze. Rövid ideig Matthew McConaughey és Orlando Bloom kedvese is volt, de úgy tűnik, most végleg lehorgonyzott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.