A szőkeség Penelope Cruz-t váltotta a kampányban!

Megmutatjuk a legfrissebb fotókat- Scarlett Johansson új külsővel reklámoz!

Négy év után válik meg a spanyol divatlánc az immár Amerikában élő, de Penelope Cruztól, és egy ma már a latin dívánál népszerűbb szépséget, Scarlett Johanssont szerződtették reklámarcnak.

Scarlett a kampányban rövid és szexis hajjal! képgaléria

2009.05.29 16:45ma.hu

Lecserélte reklámarcát a Mango divatlánc. A cég, melyet eddig a latin szépség Penelope Cruz képviselt, a jövőben egy szőke színésznőtől, Scarlett Johanssontól várja forgalma növekedését. 

A cég szerint Johansson kisasszony testesíti meg az igazi Mango nőt, aki független, chic és kozmopolita. A színésznőre különben a Vicky Christina Barcelona című filmben nyújtott alakítása miatt figyeltek fel, ahol éppen Penelope Cruz volt a partnernője. 

Hogy mégis miért éppen a szőke színésznőre esett a választás, azt a Mango kreatív igazgatója, így indokolta: 

- ” Scarlett a Mango városias célcsoportjának ideális megtestesítője, fiatal, humoros és lehengerlő személyiség.” 

A képeket Los Angeles-ben készítette Mario Soretti. Johansson először a Mango 2009 őszi-téli kollekcióját bemutató kampányban fog feltűnni. Mint a cég tudatta ezt követően a világ 92 országában jelenlevő társaság 1200 üzletében "találkozhatnak" majd a vásárlók a színésznővel. 

A cég illetékeseit idéző Brandrepublic.com azt írta, hogy Johanssonra azért esett a választásuk, mert szépsége mellett rendkívüli személyisége. Így azokat a női értékeket testesíti meg, amelyet a független városi nők vallanak, és akiket a Mango is megcéloz. 

Mario Sorrenti különben a 90-es évek elején Kate Mossról készült kihívó sorozatával vált ismertté. Scarlett külseje is megújult a fotókon már rövidebb, szőke és bohókás tincsekkel látható…ami nagyon szexis hatást kelt.

Tudja meg Ön is, hogy Scarlett miért nem nagy méretű melleivel akar érvényesülni!?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.