Javier Bardem feneket markolászott...

Pikáns fotók - Penelope Cruz-t popón ragadták!

Teljes az egyetértés a gyönyörű spanyol színésznő és francia kedvese között - Egy fotós a tengerparton kapta le Javier Bardem-et és Penelope Cruz-t, amint éppen huncutkodnak.

Penelope Cruz és Javier Bardem popófogdosás közben! képgaléria

2010.01.18 11:15ma.hu

Ritka pillanatoknak lehetett tanúja a lesifotós, akinek sikerült lencsevégre kapnia a sztárpárost fürdőzés közben.

Penelope Cruz és párja, Javier Bardem a tengerparton élvezte a hűsítő hullámokat, nem bírták azonban tartóztatni magukat.

Mindketten Oscar-díjas színészek

Nemcsak a sármos színész ragadta fenéken a csinos Penelopét, a színésznő sem volt rest, jó párszor megmarkolászta nyilvánosan Javiert...

Úgy tűnik egyébként, Cruz és Bardem megtalálták, akit kerestek - a színészpáros állítólag már az esküvőt tervezgeti.

Egy ismerősük ősszel elárulta az egyik lapnak, hogy a barátok tudomása szerint már az eljegyzés is megvolt...

Penelope és Javier 1992-ben találkozott először, a Jamon, Jamon című film forgatásán, de a románc ekkor még nagyon odébb volt. Csak 2007-ben kezdtek randevúzni.

Egy bennfentes szerint egyébként a csinos színésznő katolikus vallású szülei miatt szeretne elsősorban hivatalosan is Bardem-hez tartozni. Hamarosan valószínűleg kiderül, kongatják-e az esküvői harangot.

Terhesnek hitték Penelope Cruz-t!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.