A szóvivő tagadja a Bardem-bébi érkezését

Képek: Ezért a gyors esküvő - Penelope Cruz babát vár?

Az egyik amerikai magazin szerint nem véletlen, hogy a sztárpár nemrég titokban gyorsan kimondta az igent - Penelope Cruz állítólag terhes!

Penelope Cruz és Javier Bardem Cannes-ban! képgaléria

2010.07.16 10:45ma.hu

Meglepetésszerűen házasodott össze a két Oscar-díjas színész. Penelope Cruz és Javier Bardem, akik közös filmben is szerepeltek már, három éve vannak együtt, és a minap titokban, szűk családi körben kimondták a boldogító igent.

Az esküvőt a Bahamákon tartották, és a szépséges spanyol sztár szóvivője csak pár nappal ezelőtt jelentette be a nagy hírt. A találgatások mindjárt elkezdődtek, mi ez a nagy sietség.

A Life&Style amerikai magazin értesülései szerint a gyors ceremónia oka az, hogy a 36 éves Penelope első közös gyermeküket várja. A lap szerint jövő év elején születhet meg a Bardem-baba.

Cruz egyébként sosem titkolta, hogy családpárti, ám úgy tűnik, ezidáig senkivel sem tudta tartósan elképzelni a családalapítást.

A csinos spanyol sztár több csemetére is vágyik, és attól sem zárkózik el, hogy a sajátok mellett örökbe fogadjon néhányat. Nem érzi teljesnek az életét gyerekek nélkül, vallotta be Penelope, aki kislány kora óta tudja, hogy remek anya válna belőle.

Egyébként sem Javier, sem Penelope nem volt még házas, ám a filmes szakmában csúcsokat döntöttek, hiszen mindketten Oscar-díjjal büszkélkedhetnek.

Cruz szóvivője, Marc Malkin ugyanakkor cáfolja a terhesség hírét.

Hogy strandol a világ legkülönlegesebb nője?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.