Mi kell, hogy egy férfival ágyba bújjunk?

Szexpartner választás női módra

Mi késztet egy nőt arra, hogy egy férfival ágyba bújjon? Erre a kérdésre mindannyian más és más válasszal rukkolunk elő. Bizonyos tényezők közösnek mondhatók, de az indokok eltérőek.

2011.01.05 14:00impulzus.ro

Cindy Menton és David Buss pszichológusok által megjelentetett-, „Miért szexelnek a nők?" című könyvükben, a következő szempontokat prioritással emelték ki a nők.

1. A méret!?

Sok vitát gerjeszt, hogy a méret vagy nem számít. Ezúttal nem a nemi szerv méretére gondolunk, sokkal inkább arra, hogy a nőknek lényeges szempont, hogy a férfi magas legyen.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a magas férfiak több tiszteletben, nagyobb tekintélyben és magasabb bérezésben is részesülnek. Ezek a szempontok pedig mindenképpen pozitívumnak számítanak egy nő szemében.

2. Jó testfelépítés.

A magasság után a nők többségének lényeges szempont, hogy az alkalmi szexpartner és a házastárs is izmos, erős és atletikus testalkatú legyen.

3. Szexi személyiség.

A vonzalom nemcsak a testre és a fizikai adottságokra vonatkozik. Miként a mágnes vonzása, úgy a személyiségnek is kompatibilisnek kell lennie.

A nők többsége szexinek tartja a magabiztos, határozott férfiakat, míg a labilisakat és határozatlanokat puhányoknak vélik. De a humorérzék és az intelligencia szintén fontos szerepet játszik.

4. Mozgás és testtartás.

Napjainkban egyre kevesebb férfit lehet látni, aki nem büszkeségből-, hanem emberi tartásból húzza ki magát.

A testtartás is sokatmondó. Annak ellenére, hogy sok férfi nem szeret táncolni, a tánc jelzésértékű lehet, hogy az adott férfi, milyen az ágyban.

A tánc közbeni mozgásból a nők óhatatlanul arra asszociálnak, hogy az illető férfi hasonló mozgást lejthet az ágyban is, ami a nők számára hihetetlenül erotikus tud lenni.

A sor - egyéni ízlés és preferencia szerint - vég nélkül folytatható, egy biztos, a magukra valamit is adó nők nem akármilyen pasival hajlandók ágyba bújni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.