Lebukott a pizzafutár - de a kandi kamerások is

Tényleg lehet szexszel fizetni a pizzáért?

A népszerű amerikai sorozat hatására újabb csapat vette a fejébe, hogy bizonyos mítoszokról eldönti, igazak-e vagy sem. A pizzafutár megbukott a teszten, bár eleinte ellenkezett egy kicsit.

2011.07.12 14:29ma.hu / manna.ro

Számtalan mítosz kering a világon, amelyek egy része valós, mások viszont rendre városi legendának bizonyulnak - ezeket derítik fel évek óta a Mythbusters készítői. A népszerű sorozatot nálunk Állítólag... címen lehet látni az egyik ismeretterjesztő csatornán, szó szerinti fordításban a cím annyit tesz: mítoszirtók.

Eme műsor mintájára egy amatőr csapat is belevágott a kísérletezésbe, arra voltak kíváncsiak, vajon tényleg le lehet-e fizetni a pizzásfiút két mindenre elszánt és feltüzelt nővel. Természetesen az esetet dokumentálni is kellett, ezért a lakást jó előre rejtett kamerákkal szerelték fel.

Amikor a pizzafutár megérkezett, egy igencsak alulöltözött hölgy fogadta és kedélyesen beinvitálta a lakásba. Ám némi számolgatás után úgy döntött, mégsem pénzzel fizeti ki a szállítást, helyette elkezdte simogatni a láthatóan megszeppent ifjoncot. Amaz eleinte persze vonakodott, de amikor megjelent a második nő is, a fiú ellenállása összeomlott és végül belement a játékba.

Előbb csak passzívan tűrte, hogy a lányok levegyék a pólóját, de a nadrágszíjat már saját maga kezdte kioldani.

Ezen a ponton lépett közbe a kísérlet harmadik végrehajtója, egy szintén csak köntöst viselő férfi, kezében a videókamerával, és közölte a halálra várt futárral, hogy az egész csak egy kísérlet volt. A srác ezt hallva kis híján nekiment a pasasnak, de végül félmeztelen felsőtesttel inkább az utcát választotta.

Bár a kisfilm végén a műsorvezetők "megcáfolva" felkiáltással minősítik az eredeti felvetést, nekünk nagyon is úgy tűnik, hogy egyáltalán nem a pizzásfiún múlott, hogy végül nem fizettek neki szexszel - vagyis a legenda bizonyos helyzetekben igaz lehet.

Arról viszont végképp nem szól a fáma, hogy a felvétel nyilvánosságra kerülése után a pizzafutár főnökei hogyan reagáltak a kísérletre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.