Nem bírta már a tempót...

Rendőrségre menekült a szexéhes felesége elől

Négy éve nem bírta rendesen kialudni magát az a férfi, aki végső kétségbeesésében a rendőrségtől kért segítséget, hogy állítsák le állandóan szexre éhes feleségét.

2011.01.27 18:29ma.hu/MTI
Fotó: SodaHead

Közel négy éve nem tud egy kiadósat aludni az a német férj, akinek feleségében 18 évnyi házasság után is túltengenek a hormonok, olyannyira, hogy nem múlik el úgy éjszaka, hogy ne követelné a házastársi közös programot férjurától.

A férfi a rendőrségen elpanaszolta, hogy eleinte még úgy-ahogy le tudta szerelni a nimfomán asszonykát, de az elmúlt négy évben szó szerint ki kellett költöznie a nappaliban álló kanapéra, mert a hitvesi ágyban végképp nem lelt nyugalomra.

A kiéhezett feleséget viszont most már a kényelmetlen fekhely sem zavarta volna, és egy ideje férje után masírozott a nappaliba, hogy kikövetelje, ami jár neki. A szerencsétlen férfi nem bírta tovább, és kénytelen volt a rendőrséghez szaladni, a szó szoros értelmében.

Arról nem szól a fáma, hogy a nyomozók hogyan fogadták a nem mindennapi bejelentést, de a férfi végre nagy elhatározásra jutott: elköltözik nejétől és beadja a válókeresetet.

A házaspárnak egyébként az igen aktív szexelés ellenére mindössze két gyermeke van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.