12-15 év közti gyerekekkel szexelt

Diákjaival orgiázott, de nem bánta meg a tanárnő

Leitatta diákjait, majd lefeküdt velük egy ausztráliai tanárnő. A gyerekek mindössze 12-15 év közöttiek voltak, szüleik emeltek panaszt, amikor tudomásukra jutott az eset.

2011.10.25 11:32ma.hu

Felfüggesztett börtönbüntetés lett a "jutalma" annak az egykori gyermeknevelőnek, aki diákjaival részegen csapott orgiát. A drogfüggő, 20 éves Laura O'Donnell áldozatai 12 és 15 év közötti fiúk voltak, és tavaly február és június között összesen három alkalommal vitte ágyba a négy fiút.

Fotó: Ian Wilson

A dél-nyugat-ausztráliai Ballaratban élő tanárnő mindhárom esetben a saját lakására vitte a fiúkat, az első előtt nagy mennyiségű alkoholt vásárolt, a gyerekeket pedig leitatta vele. Az első két esetben csak egy-egy fiúval szexelt, de harmadszorra mind a négy áldozatot egyidőben vitte a lakására és valóságos orgiát rendezett velük.

Egyikük hetekkel később bevallotta az apjának, mi történt, ezután tartóztatták le a nőt, tavaly novemberben. Az egy éven át tartó bírósági eljárás során a vádlott bűnösnek vallotta magát négy rendbeli, 16 éven aluli gyerekekkel szemben ekövetett szexuális bántalmazásért, valamint öt rendbeli zaklatásért, ennek ellenére a bíró úgy vélte, mindössze öt hónap börtönre ítéli, de azt is felfüggeszti két évre, mert figyelembe vette a nő mentális problémáit.

Bár maga a bíró is úgy ítélte meg, hogy O'Donnell tette nagyon súlyos és aggasztó, az egyik szakértői vélemény szerint a nő csak a figyelmet kereste, mert rendkívül alacsony volt az önbecsülése. 14 éves kora óta drogozott, átlag alatti intelligenciával rendelkezett és nárcizmusban szenvedett a szüleivel való rossz kapcsolat és az ebből következő súlyos depresszió miatt.

Korábban már fegyveres rablás miatt is a rendőrség látókörébe került, de akkor nem ítélték el. A mostani ítélet szerint ha leszokik a kábítószerről és az alkoholról, és nem válik visszaesővé, akkor elkerülheti a büntetést.

Az ítéletet ugyanakkor az ausztráliai bűncselekmények áldozatainak érdekvédelmi egyesülete hangosan kritizálta. "Ha férfi követte volna el ezt a bűncselekményt, egészen másképp alakult volna a történet" - jelentette ki Noel McNamara elnök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.