A diákok leplezték le a perverz férfit

Játékbabával közösült a zenetanár az iskolaudvaron

A helyi általános iskola udvarának félreeső részén folytatott nemi aktust egy zenetanár, amikor néhány elkóborolt diák rajtakapta. A férfi egy hagyományos játékbabán vágott lyukat.

2011.08.17 14:29ma.hu

Letartóztattak egy zenetanárt az amerikai rendőrök, miután nemi aktuson kapták egy nashville-i általános iskola területén egy játékbabával. A tiszteket nem megerősített hírek szerint két diák értesítette, akik észrevették, hogy egy fehér férfi egy katonazsákon fekszik egy híd alatt, ami az iskolához tartozó, bár félreeső területen található.

Fotó: Telegraph

A hídon keresztül be lehet jutni az iskolába a közeli főútról.

A Spring Hill-i rendőrség a helyi sajtónak elmondta, az azonosítás során megállapították a férfi személyazonosságát, és kiderült: az 56 éves Daniel Torroll zenetanárként dolgozik - az nem derült ki, hogy a kérdéses iskolában vagy más intézményben, mint ahogy azt sem tudni, felnőtteket vagy gyerekeket oktat.

A rendőrség elmondása szerint a férfi meztelen volt, amikor elfogták, és megtalálták mellette a hagyományos játékbabát is, amelyen Torroll lyukat vágott. A perverz aktust olyan helyen végezte, ahol bárki, aki a felüljáróra felhajtott, gond nélkül észrevehette őt.

"Fogalmam sem volt, hogy ez a hely az iskolához tartozik. Nem lettem volna ott, ha tudom, hogy iskolai tulajdon" - magyarázkodott a vádlott a nashville-i sajtó képviselőinek. A rendőrség mindenesetre őrizetbe vette és vádat emeltek ellene nyilvános szeméremsértésért.

Torroll saját bevallása szerint egy különleges mentális betegségben szenved, ami miatt képtelen ellenállni bizonyos szexuális impulzusoknak, de ezek közt sosem szerepelt olyan, amivel közvetlenül a gyermekeknek ártott volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.