Allergiás volt a kutya spermájára a perverz nő

Németjuhásszal közösült - aztán meghalt

Életébe került a perverz szexuális igénye egy nőnek: miután közösült egy németjuhásszal, rosszul lett és már nem tudták megmenteni. Halálát egy extrém allergiás reakció okozta.

2011.07.12 17:29ma.hu

Akár élete végéig is börtönbe kerülhet az 57 éves Sean McDonnell, ha bebizonyosodik, hogy köze volt egy 43 éves nő halálához, amit egy perverz szexuális aktus váltott ki. Az írországi Limerickben élő négygyermekes anya a férfi segítségét kérte, hogy kielégíthesse zoofil vágyait - vagyis egy állattal közösülhessen.

Az extrém igények kiszolgálására egyre többen idomítanak kisebb vagy nagyobb állatokat, jellemzően kutyákat, jelen esetben a nő egy németjuhásszal létesített testi kapcsolatot, bár ezt az ír törvények büntetik, akárcsak az ebben történő közreműködést.

A nő, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, egy internetes chat-szobában botlott bele McDonnellbe, akivel nem sokkal később már meg is beszélték a részleteket, ezt követően került sor a találkozóra és az aktusra.

Az eset még 2008. október 7-én történt, a férfit viszont csak idén július 9-én állították először bíróság elé, a tárgyalásnak további fordulói lesznek még. A két és fél évig tartó nyomozás során megállapították, hogy a kutyaszex közös megegyezésen alapult.

Az aktus után azonban nem sokkal a nő rosszul lett, fél 8-kor bement a körzeti ügyeletes kórházba, de ott már nem tudtak segíteni rajta, fél órával később már csak a halál beálltát állapíthatták meg. Mint kiderült, súlyos allergiás reakció, úgynevezett anafilaxiás sokk alakult ki nála, rendkívül hasonló ahhoz, mint amit a földimogyoró okoz, ám az orvosok gyorsan megállapították, hogy itt valami másról van szó.

Végül közvetlen összefüggést mutattak ki a szervezetébe jutott kutyasperma és az allergia között, egyértelműen bizonyítva, hogy ez vezetett a halálához.

A németjuhászt az eset óta karanténba zárva tartják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.