Érdeklődés híján elmarad a szexkonferencia

Csak semmi szex, 60-on túli angolok vagyunk!

Az érdeklődés teljes hiánya miatt elmaradt Nagy-Britanniában egy szexfórum, amelyet 60 év felettieknek hirdettek meg.

2011.10.14 17:29ma.hu

Portsmouth városába várták a szervezők az érdeklődők seregét, hogy "őszintén, vidáman és tényszerűen" megvitassák velük az idősödők nemi életét, annak biztonságát, "művészetét" a 21. században.

A rendezvényre csakis portsmouthi lakosok mehettek volna el - de a megkötés teljesen felesleges volt. Nemhogy tolongás, hanem még lézengés sem jellemezte a részt venni szándékozók létszámát. Úgy tűnik, a város 60 év feletti lakosainak jobb dolguk akadt, mint szóban szexelni, nemi úton terjedő betegségekről hallgatni figyelmeztető előadást, utána meg vitatkozni rajta.

Nagy-Britanniában ugyanakkor emelkedik a 60 év feletti nemi betegek száma, éppen ez adta a rendezvény ötletét - tudatta a brit Metro újság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.