Exneje perelte be a szexmentes házasságért

21 évig nem szexelt és még meg is büntették érte

Beperelte volt férjét egy francia nő, amiért az két évtizeden keresztül nem volt hajlandó szeretkezni vele - a bíróság pedig jogosnak találta a beadványát és kártérítésre kötelezte az alperest!

2011.09.08 17:29ma.hu

Tízezer eurós kártérítést ítéltek meg egy volt férjét beperelő 47 éves nőnek, miután azzal állt a bíróság elé, hogy a most 51 éves ex-házastársa több mint két évtizeden keresztül hozzá sem ért az ágyban.

A nizzai bíróság meghallgatta az asszony panaszát, majd a férfi magyarázatát, aki arra hivatkozott, hogy mindig fáradt volt és egyéb egészségügyi okok miatt sem kezdeményezett a feleségénél szexuális kapcsolatot.

A pert egyébként a nő két évvel a válásuk után indította, a bíróság pedig úgy ítélte meg, hogy mivel a szex a házasságon belül az érzelmi kötődést bizonyítja, az asszony valóban megérdemli a "vigaszdíjat".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.