Életveszélyes a szerelmes filmjelenet is a nőnek

Morbid allergia: "ha csak a szexre gondolok, meghalok!"

A 36 éves, három gyermekes Leticia Ortega nagyon ritka és veszélyes betegségben szenved: allergiás a szexre. Már attól rohama alakul ki, ha csak rágondol - igaz, ez nem volt mindig így.

2011.08.29 17:29manna.ro

A Cincinnatiben élő amerikai hölgy három éve érezte először, hogy szexparti után furcsán megdagad a vaginája. "Hetente ötször-hatszor mentem nőgyógyászhoz. Az orvos azt mondta, még nem látott ilyet, és azt ajánlotta, kerüljem a szexet egy időre" - mondta a 14 éve házas nő.

"Egy hónapnyi szünet után ismét szeretkeztem a férjemmel, az eredmény viszont ugyanaz volt, sőt súlyosabb. Utána borzasztóan fájt" - tette hozzá a hölgy. Elmondta, a betegség egyre súlyosbodott, majd pszichikaivá vált. Már attól, ha csak a férfi nemi szervre gondol, reszketni kezd, és ha nincs, aki vigyázzon rá, el is ájul.

Bár három gyermekük van, férje el akarja hagyni a betegség miatt. "Naponta kínokat élek át. Akkor tör rám a roham, amikor se én, se más nem is számít rá. Ha szerelmes jelenetet látok a tévében, kiszárad az orrom, és izzadni kezdek. Már nem bírom sokáig" - panaszkodott a hölgy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.