Allergiás felesége kencéire

Jó kifogás: Kiütéseket produkál felesége mellett egy férfi

Allergiás a nejére egy brit férj. Ha az asszonynak csak a közelébe megy, máris kiütést kap tőle, állítja.

2009.11.03 08:16MTI

A 45 éves Darren Young felesége nem ökölvívó, és a férfinak nem is a nejével van baja, hanem a krémekkel és testápolókkal, melyeket a nő használ. Egészen pontosan a kozmetikumok egy általános összetevőjével, a polietilénglikollal nem fér meg: szívritmusa felgyorsul, teste felpüffed tőle. Allergiája szerencsére akkor derült ki, amikor orvosnál járt és polietilénglikolos szteroidinjekciót kapott lábbajára.

Arca azonnal megdagadt, szívverése pedig előbb felgyorsult, majd leállt. Úgy kellett újraéleszteni. Azóta óvatosan közeledik minden nőhöz, és mindenhova magával viszi a roham elleni gyógyszerét.

"A nejemnek nem kell este fejfájásra hivatkozva kibújnia hitvesi kötelessége alól. Elég, ha annyit mond, bekente magát, ami megölhet" - idézte a férjet a The Sun című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.