A rekorder néni egész életét nővérével élte le

"Nem szexeltem soha - meg is értem 103 évet!"

Szinte egész életében kettesben élt a nővérével, aki hasonlóan visszafogott életvitelt folytatott, mint ő - A 103 éves brit Gladys Gough sosem volt férfival, gyermek sem hiányzott neki.

2011.02.23 13:20ma.hu - Fotó: SWNS

A 103 esztendős szűzt sosem foglalkoztatták a kapcsolatok - sosem próbálta ki a cigarettát, az alkoholt, nem fogyasztott kábítószereket. Nem ment férjhez és még csak nem is járt senkivel.

Gladys-t nem érdekelték a férfiak - Fotó: SWNS

Egyszerűen nem foglalkoztatták a férfiak és a szex - vallotta a The Sun-nak az idős asszony, aki ránézésre is egészen jól tartja magát a kora ellenére.

A Coventry-ből származó Gladys csak 97 évesen került be az idősek otthonába, addig magát látta el. A rekord kor elérésének titkát abban látja:

"Mindig megettem a vacsorámat, sosem akartam koplalni. A férfiak pedig nem voltak részei az életemnek".

Miss Gough az életét azzal töltötte, hogy nővérével, Ednával élt együtt, aki 85 esztendősen halt meg 1996-ban.

A testvére sem ment soha férjhez. Ehelyett azonban beutazták a fél világot, és Gladys szerint remekül szórakoztak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.