Belehalt a vérveszteségbe a férfi

Levágták a részeg péniszét a kocsmai verekedésben

Mire kórházba jutottak vele, már nem tudtak segíteni azon a részeg férfin, aki kocsmai verekedésbe bonyolódott és a nagy csatában levágták a péniszét.

2012.12.12 15:29ma.hu

Meghalt egy alkoholista Kelet-Kínában, amikor a kedvenc ivójában verekedésbe keveredett és néhány cimborájával összecsapott egy rivális ivócsapattal. Az éjszakai harcban néhány kés is előkerült a szóváltás után, aztán Zhang Lin váratlanul összeomlott, körülötte pedig hatalmas vértócsa kezdett gyűlni. "Az egész ágyékát vágások, sebek és vér borította, rettenetes volt!" - mondta az egyik szemtanú, az austriantimes.at című osztrák hírhonlap értesülései szerint az áldozatnak levágták a péniszét.

Mivel addigra már a korábban értesített rendőrség is a helyszínre érkezett, ők vitték be a kórházba a férfit, de addigra már túl késő volt: a nagy vérveszteségtől életét vesztette. Az ügyben három gyanúsítottat tartóztattak le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.