A hóember már unalmas volt a fiataloknak

Óriási hópénisz okoz baleseteket Lengyelországban

A hószobrászatnak mindenütt akadnak hívei, így az egyik lengyel városban sem volt meglepő, hogy néhányan túlléptek a szokásos hóember-figurán. De a pénisz talán egy kicsit túlzás.

2013.02.04 09:29ma.hu

Miközben Európa-szerte egyre biztosabban beköszönt a tavasz, Lengyelország egyes részein továbbra is makacsul tartja magát a tél, a még mindig tetemes hóból pedig megannyi érdekes figurát lehet építeni. Így gondolta azt a Lodzban élő néhány fiatal is, többnyire tizenévesek, akik miután túl unalmasnak titulálták a szokványos hóembert, inkább másféle hószobor építésébe kezdtek. A város egy pontján egyszercsak egy két méter magas pénisz ágaskodott a vastag hóban.

"Láttuk, hogy mindenki hóembereket épít, de az már tök unalmas volt, úgyhogy kitaláltuk, csináljunk valami mókásabbat" - idézte a kamaszok egyikét az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. A rendőrség viszont nem nevetett annyira a szokatlan képződményen, de a várakozásokkal ellentétben nem a jóízlés és a közerkölcs megsértését kifogásolták.

A fő problémát az okozta, hogy a gigantikus hópénisz megjelenésével egyidőben ugrásszerűen megnőttek a közelben a közlekedési balesetek: minden autós lelassított, néhányan fényképezni kezdtek, mások egyszerűen csak elbambultak és belecsúsztak az előttük haladókba.

"Még szerencse, hogy a hőmérséklet emelkedésével a pénisz elkezdett lassan zsugorodni" - jegyezte meg a helyi rendőrség szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.