Elvesztett álmaiért állt bosszút a férfin

Felgyújtotta fia péniszét, 30 év börtönt kapott az anya

Begyógyszerezte, majd brutálisan bántalmazta a már felnőtt fiát egy nő, az ítélethirdetés után a férfi egy levélben köszönt el tőle, mondván, már nem tekinti őt az anyjának.

2013.10.22 09:07ma.hu

"Kedves volt anyám!" - így kezdődik az a levél, amelyet egy 19 éves férfi írt az őt egykor világra hozó nőnek, afféle búcsúlevélként abból az apropóból, hogy Christine Gélineau-t a New Hampshire-i bíróság 30 év börtönre ítélte. A Massachusettsből származó amerikai nő a vádlottak padján állva bűnösnek vallotta magát testi sértésért és segítségnyújtás elmulasztásáért, miután arra kényszerítette a fiát, hogy hazudjon a történtekről.

"Amit tettél, az számomra megbocsáthatatlan" - idézte a levelet a Daily Mirror című brit lap. "Megvertél, éheztettél, majdnem levágtad a péniszem, kidobtad a ruháimat, nem engedtél fürödni. Majdnem megöltél azzal, hogy három antidepresszánst és két izomlazítót adtál be nekem." Mint a fiatalember írja, már tudja, hogy az anyja egyetlen szándéka valóban ez volt, hogy megölje őt, mert azt gondolta, így visszakaphatja a régi életét. "Nem jöhetsz majd el az érettségimre és nem láthatod, ahogy egyetemre megyek, úgyhogy csak annyit szeretnék [mondani], viszlát. Remélem, rájössz, hogy mindent elvesztettél, amid csak volt" - áll a levélben.

A nő eskü alatt ismerte be, hogy megégette a fia nemiszervének a hegyét, bár állítása szerint csak azért tette, mert a férfi megfenyegette, hogy megerőszakolja. Mint mondta, ekkor felhúzott egy kesztyűt, megragadta a szervet és megcsavarta, majd néhány másodpercig egy öngyújtót tartott oda. A férfi másod- és harmadfokú égési sérüléseket szerzett, és maradandó idegrendszeri károkat szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.