Nem találta meg az igazi nőt magának

Levágta a péniszét, mert úgyse vette hasznát

Hiába próbálta megtalálni a neki való társat, a kínai férfi próbálkozásai eredménytelenek maradtak, végül elkeseredésében úgy döntött, levágja a nemiszervét, úgysem veszi semmi hasznát.

2013.10.29 17:22ma.hu

Minden nap hosszú órákat dolgozott, ezért úgy érezte, esélye sincs rá, hogy megtalálja az igazi szerelmet - elkeseredésében végül levágta a péniszét a 26 éves Yang Hu, mondván, úgysem tudja igazán hasznát venni eme nemes szervének. A súlyosan depressziós fiatalember azt remélte, hogy ha már nem lesz nemiszerve, akkor a szerelem után sem fog annyira áhítozni. Kisvártatva persze rájött, hogy ez a problémáját nem oldja meg, sőt, így még azt a maradék esélyét is elveszítette a párkeresésben, ezért aztán felült egy biciklire és eltekert a kórházba, hogy gyógyítsák meg őt.

Fotó: freedigitalphotos.net

A döbbent orvos viszont nem sokat tudott tenni érte, mert a levágott testrészt a szerencsétlen férfi nem vitte magával, és mire újra megjárta az utat oda-vissza a kórházba, már annyi vért vesztett, hogy a sebészek csak az életét tudták megmenteni, a péniszét nem. A kelet-kínai Jiaxing város egyik ruhagyárában dolgozó Hu most már nemcsak az elnyúló munkaidő miatt mondhat le álmai asszonyáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.