Csak óvatosan a kritikával!

Megölte a feleségét, mert kicsinyelte a péniszét

Nem volt túl szomjas a férj, amikor hazaért, hangulatát pedig tovább fokozta az a tény, hogy feleségét épp egy telefonbeszélgetés közben kapta rajta, amint ő a válásról cseverészik.

2013.10.18 13:48ma.hu

Amikor az 52 éves John Clinton 10 korsó sör után hazatért a kocsmából, nem akart hinni a fülének: felesége épp azt ecsetelte valakinek telefonon, hogy mennyire kicsi a férfiassága és az ágybavizeléseivel se tud már megbékélni, ezért el akar válni. A férj ezen annyira feldühödött, hogy felkapott egy kést és többször belemélyesztette az asszonyba, aki 24 éven át volt hűséges, bár a jelek szerint meglehetősen elégedetlen társa.

Fotó: freedigitalphotos.net

A 48 éves Paulának még annyi ereje maradt, hogy kivonszolja magát az utcára, de aztán néhány méterre az otthonuktól a súlyos vérveszteség miatt összeesett és már nem lehetett segíteni rajta. A gyilkosság tavaly november 28-án történt Liverpoolban, de csak most került bíróság elé a férj ügye. Az ügyészség megállapította, hogy a nő válási szándékait a férje rendszeres ivászatai keltették életre, azon a végzetes estén épp arról beszélt valakivel, hogy a válás után hogyan maradjon talpon anyagilag.

A férj "jókedvét" nemcsak a sör, hanem azok a rendőrök is megalapozták, akik hazafelé megállították őt és megbüntették, mert a megengedettnél egyértelműen többet ivott. "Úgy tűnik, csak az utolsó csepp volt a pohárban, amikor meghallotta, hogy róla van szó" - állapította meg a bíró. Amikor a nyomozók a helyszínre érkeztek, a férjet is sérülten találták: csuklóját és nyakát is megvágta, egyértelműen azért, hogy ő is meghaljon - számolt be a Daily Mirror című brit lap.

A férfi elismerte a gyilkosságot, de a szándékos emberölést tagadta, vallomásában mindvégig hangsúlyozta, hogy hirtelen felindulásból történt a tragédia, csak elvesztette a fejét, amikor az asszony a kis péniszével és az ágybavizelésekkel bosszantotta. A periratból ugyanakkor egyértelműen kiderült, hogy Clinton már néhány héttel korábban is késsel fenyegette az asszonyt. A tárgyalás tovább folytatódik, egyelőre nem tudni, milyen mértékű büntetésre számíthat a férj.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.