Belehalt a nő az élvezetbe

Levágta a vonat mindkét lábát, miközben a síneken szexelt

Extrém izgalommal akarta fokozni a szexuális gyönyört egy ukrán páros, és némi alkohol is közrejátszott a végül tragédiába torkollt együttlétbe: egyikük meghalt, a másiknak odalett mindkét lába.

2013.09.30 14:38ma.hu

Blehalt a sérüléseibe az ukrán nő, aki párjával hazafelé tartott, de nem bírták megállni hazáig, a rájuk törő gerjedelem olyannyira erős volt, hogy a vasúti síneken estek egymásnak - és már nem volt idejük elmenekülni, amikor jött a vonat. A szerelvény a 30-as éveiben járó nőt megölte, a férfi pedig bár túlélte a balesetet, a lábai odalettek - adta hírül a RIA Novosti című orosz lapra hivatkozva a Daily Mail.

Fotó: freedigitalphotos.net

A hírt az ukrán belügyminisztérium is megerősítette, közleményükben úgy fogalmaztak: a szombat reggeli balesetet az okozta, hogy egy páros "nem tudta leküzdeni a természetes szenvedélyét, amikor hazafelé tartott, meg szerették volna tapasztalni az extrém élményt, hogy a vasúti sínek mellett szeretkezzenek".

Vélhetően olyan extrém élményre egyikük sem számított, mint amit a mozdony felbukkanása jelentett, és már nem tudtak elmenekülni a sínekről. Egyes sajtóértesülések szerint a pár részeg volt a baleset idején.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.