Állva aludt el a peronon és így dőlt a sínek közé

Videó - Metró elé zuhant, de sértetlenül mászott ki alóla!

Annyira fáradt volt, hogy álló helyzetben elaludt, majd egyszerűen bedőlt a metró sínpárja közé egy nő Prágában, pillanatokkal később pedig megérkezett a szerelvény is. Mégsem történt tragédia.

2013.07.03 16:58MTI

Névtelen hősök

Van az a pillanat, amely felülír minden veszélyérzetet, amikor gondolkodás nélkül képes valaki az adott helyzetben hihetetlennek vagy akár kivitelezhetetlennek tűnő tettre is az élet védelmében. Bámulatos videó az emberi bátorságról >>>

Szerelvény elé esett egy fiatal cseh nő egy prágai metróállomáson, másfél perccel később azonban sértetlenül mászott ki két kocsi közül a peronra. A nő, aki úgy tűnt, mintha állva aludna, hirtelen elvesztette az egyensúlyát, és közvetlenül a szerelvény érkezése előtt a sínek közé esett.

"A videofelvételen látni lehet, ahogyan a nőnek nehéz volt tartani az egyensúlyát. Megbotlott és a vágányra esett" - tudatta Eva Kropacová rendőrségi szóvivő az internetre kedden feltett közleményében. "Csodával határos módon a nő felállt, leporolta a ruháját, és elindult" - tette hozzá a szóvivő.

A közlemény szerint a nő minden orvosi segítséget elutasított, és az alkoholteszt is negatív volt. "Az utas egyszerűen fáradt volt" - mondta. Az incidens még hétfőn történt. A történtekről készült fekete-fehér videofelvétel felkerült a legnagyobb videómegosztó portálra is.

Amikor a szerelvény megállt, a peronon térdelő utasok segítettek a nőnek kimászni két kocsi közül. "A sínek között mély árok van, ha valaki abba esik bele, a szerelvény jóval fölötte halad el, és nem érinti" - magyarázta a prágai tömegközlekedési vállalat szóvivője, Petr Vorlicek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.