Részegen esett a sínekre egy nő Bostonban

Képpel! Csodával határos módon menekült meg a metró alól

Egyensúlyát veszítette és a metró síneire zuhant egy ittas nő Bostonban. A balesetet szerencsésen úszta meg- bár hajszálon múlott az élete.

2009.11.10 19:09MTI/ ma.hu/ fotó: MTI

A Massachusetts-öbölbeli Közlekedési Hatóság  2009. november 10-én tette közzé azokat a felvételeket, amelyeken egy erősen ittas nő a metró sínei közé esik Bostonban. A felvétel 3 nappal korábban készült, a metró biztonsági kamerája rögzítette a nem mindennapi eseményt.

Egy nő, miután egyensúlyát vesztette, beesett a sínek közé a bostoni metró Északi állomásán.

Mint utólag kiderült, jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott és örülhet, hogy csak horzsolásokkal úszta meg a kalandot.

Életét egyébként a peronon várakozó utasok lélekjelenlétének köszönheti, akik hevesen integettek a metró vezetőjének, hogy fékezze le a szerelvényt.

A metró vezetőjét, aki egyébként nő és 4 éve vezeti a metrót, tapsviharral fogadták, miután sikeresen lefékezett a magatehetetlenül fetrengő részeg nő előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.